De Vierde Hoeve 6
2676 CN MAASDIJK
Telefoon : 0174-513054

 
verwarming verwarming Voorbeeld Installateur
Home > Ons bedrijf

Verwarming

Het liefste hebben we het in ons huis of op onze werkplek overal behaaglijk warm. Voor elke ruimte betekend dat wat anders, maar wat is precies behaaglijk? En hoe bereik je dat met een zo laag mogelijk energieverbruik? U hebt vast al veel meer vragen bedacht die u ons voor wilt leggen voordat u het beste verwarmingssysteem kiest dat bij uw situatie past. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Aanleg

Wij hebben ruime ervaring in het aanleggen van diverse soorten verwarmingsinstallaties, zoals het meest voorkomende radiatorverwarming met cv ketel. Ook vloerverwarming met cv ketel en/of warmtepomp kan voor u een goede oplossing zijn voor nu en voor de toekomst. Ook kunt u kiezen voor luchtverwarming, direct gestookt of indirect gestookt of in combinatie met een luchtbehandelingkast. Zo'n luchtbehandelingkast kan dan worden voorzien van bijvoorbeeld koeling of een luchtbevochtiger. De luchtbehandelingkast kan worden gevoed door een cv-ketel, warmtepomp of warmte absorptiepomp, waardoor uw meer rendement heeft, uw energie daalt en het milieu minder belast.

 

Onderhoud

Onderhoud van uw cv ketel is van groot belang voor het functioneren van de ketel en voor uw veiligheid i.v.m. rookgassen. Daarom is het belangrijk dat U uw ketel jaarlijks laat onderhouden. Hiervoor kunt U ook bij ons terecht, alsmede ook voor storingen aan uw cv ketel. Wij onderhouden alle merken ketels en wij kunnen ook storingen verhelpen aan alle soorten cv ketels.